torstai 20. joulukuuta 2012

Lämmintä Joulun odotusta kaikille!


INNO-OPPI –hankkeen ensimmäinen toimintakolmannes on päättymässä ja taskussa on monta uutta kokemusta, ajatusta ja ideaa. INNO-OPPI- hanke on täydennyskouluttanut kuluneen syksyn aikana opetushenkilöstöä tieto- ja viestintätekniikan osa-alueella ja antanut teorian ja käytännön esimerkkien kautta välineitä verkon käytön mahdollisuuksista osana opetustyötä.

Tieto- ja viestintätekniikan koulutusosa-alueen lisäksi INNO-OPPI hanke järjesti Tekijänoikeudet opetustyössä koulutuksen, mikä sai paljon kiitosta käytännönläheisestä lähestymisestä ja selkeästä toteutuksesta. Monikulttuurisuus opetustyössä luennolla perehdyimme kulttuurien eroavaisuuksiin ja siihen, mitä eri asioita tulee huomioida kulttuurien kohtaamisessa.

ILO OPPIA! -opistoverkoston rehtorit ovat kuluneen syksyn aikana työstäneet opistojen yhteistä Osaamisen johtamisen mallia, mikä julkaistaan alkuvuodesta 2013. Opistojen OTSO- mallin toteutusta tuettiin Osaamisen johtamisen koulutuskokonaisuudella.

Kiitos kaikille ILO-OPPIA! –opistoille, opetushenkilöstölle, toimisto- ja asiakaspalveluhenkilöille sekä yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Keväällä INNO-OPPI –hanke kutsuu uudestaan Innostumaan oppimisesta! 

Hyvää Joulua ja kaikkea hyvää Vuodelle 2013!

Terveisin Miia Lehtonen /  hankekoordinaattori

Ei kommentteja: