keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

TVT-koulutusten suunnittelu käynnistyi yhdessä TOP-keskuksen kanssa

Inno-Oppi –väki ja hankkeen yhteistyökumppanina toimiva TOP-keskus (Tietokone opetuksessa) kokoontuivat miettimään vapaan sivistystyön opetushenkilöstölle järjestettäviä tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön täydennyskoulutuksia. Luvassa on mm. kaikille opettajille soveltuvia, esimerkiksi sosiaalisen median ja erilaisten verkkoresurssien hyödyntämiseen liittyviä koulutuksia sekä lisäksi mm. käden taitojen ja kielten opettajille suunnattuja löytöretkiä eOppimateriaaleihin. Opistoverkoston rehtorit kokoontuvat pohtimaan myös TVT-johtamiseen liittyviä haasteita ja muu henkilökunta mm. sosiaaliseen mediaan ja verkkoviestintään liittyviä kysymyksiä.

Täydennyskoulutukset ovat maksuttomia ILO OPPIA! -opistoverkoston henkilökunnalle, lisäksi koulutuksiin on varattu kiintiöpaikkoja Turun työväenopiston henkilöstölle. Tiedot koulutuksista päivitetään Koulutuskalenteriin, ilmoittautumisia ottaa vastaan Kaarinan kansalaisopisto/Miia Lehtonen.

Mikäli sinulla on mielessäsi mielenkiintoisia ja kiinnostavia koulutusaiheita, ota yhteyttä Miia Lehtoseen tai Mari Saariseen (Yhteystiedot).

Mari Saarinen

Ei kommentteja: